духовная река пакистана

Река на Викимедијиној остави. Река Инд у Карманг округу Пакистана. Инд ( санскрт: Sindhu — Синду) је најважнија, а и најдужа река у Пакистану. Укупна дужина реке …

ОСТАВЬТЕ СООБЩЕНИЕ